сезона 2014/15

ГОДИШНА СКИ КАРТА

Карти по цена од 20 000 ден.03  
април

Владо Јаневски

Карти по цена од 300 ден.10  
јуни

ТОТО во Белград

Карти по цена од 3 590 ден.4/5 март

ТУМБАО САЛСА БЕНД

Карти по цена од 350 ден.14  
мај

AC/DC Целтвег, Австрија

Карти по цена од 14 800 ден.17  
јуни

ROXETTE Софија

Карти по цена од 1 900 ден.28  
март

ДИНО МЕРЛИН

Карти по цена од 900 ден.10  
јуни

ONE DIRECTION

Карти по цена од 12 950 ден.САЛИ